Xiaomi Mi Box için Apk Nasıl Yüklenir?

0 965

Doğrudan cihazınızda gerçek zamanlı güncellemeleri alın, şimdi abone olun.

Xiaomi Mi Box, Android TV işletim sistemiyle çalışan küçük ve kullanışlı bir akıllı TV kutusu olarak piyasada popülerliğini koruyor. Bu cihaz, pek çok uygulama ve oyunu televizyonunuzun büyük ekranında keyifle kullanmanızı sağlıyor. Ancak, standart olarak yüklü olan Google Play Store üzerinden yüklenemeyen bazı uygulamalar için APK dosyalarını Mi Box’a yüklemek gerekebiliyor. Peki, Xiaomi Mi Box için APK nasıl yüklenir?

Xiaomi Mi Box Apk Yükleme

Xiaomi Mi Box’unuzun ayarlar kısmına giderek “Güvenlik ve kısıtlamalar” bölümünde “Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver” seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu işlem, cihazınıza dış kaynaklardan indirdiğiniz APK dosyalarını yükleyebilmenizi sağlayacak.

Xiaomi Mi Box Apk Yükleme
Xiaomi Mi Box Apk Yükleme

APK dosyasını Mi Box’a yüklemek için APK dosyasını indirdikten sonra bir dosya yöneticisi uygulaması kullanmanız gerekiyor. Google Play Store’dan ya da başka bir kaynaktan bir dosya yöneticisi uygulaması indirerek APK dosyasını bulunduğunuz klasörde bulup üzerine tıklayarak yükleyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   Volvo Hakkında Bilmediğiniz Enteresan Bilgiler

APK dosyasını yüklerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, güvenilir kaynaklardan indirdiğiniz dosyaları seçmek olmalıdır. Bilinmeyen ve şüpheli kaynaklardan indirilen APK dosyaları cihazınıza zarar verebilir ya da kötü amaçlı yazılımlar içerebilir.

Yüklediğiniz uygulamayı kullanmaya başlamadan önce cihazınızı yeniden başlatmanızda fayda var. Böylece sorunsuz bir şekilde uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Xiaomi Mi Box için APK yükleme işlemi oldukça basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir, ancak yukarıda belirtilen adımları takip etmek önemlidir. Bu sayede istediğiniz uygulamaları televizyonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku