WhatsApp’ta Ekranınızı Nasıl Paylaşırsınız?

0 300

Doğrudan cihazınızda gerçek zamanlı güncellemeleri alın, şimdi abone olun.

WhatsApp, Android için en iyi uygulamalardan biridir. Hindistan’da ve Güneydoğu Asya’nın diğer bölgelerinde yaşayan insanlar için bu uygulama dijital yaşamlarında merkezi bir rol oynuyor. Arkadaşlar, aile, iş arkadaşları ve diğer herkes WhatsApp’ı her şey için kullanıyor. WhatsApp, yaşlılara ve teknolojiyle arası iyi olmayan diğer kişilere teknik destek sağlamada yardımcı olacak ekran paylaşma özelliğini beta kullanıcılarına sunmaya başladı. İşte WhatsApp’ta ekranınızı nasıl paylaşabileceğiniz.

WhatsApp’ta Ekran Paylaşmak

Ekran paylaşımı iOS, Android ve Windows Masaüstü’ndeki WhatsApp ve WhatsApp Business’ta kullanılabilir. Bu özellik yalnızca aktif bir video görüşmesi sırasında etkinleştirilebilir. Her iki taraf da en son WhatsApp’ı yükledikten sonra, ekranınızı paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Ekranınızı paylaşmak istediğiniz kişiyle bir WhatsApp video görüşmesi başlatın.
  2. Video kontrollerinin bulunduğu alt gezinti çubuğunda yeni bir telefon paylaşımı simgesi göreceksiniz.
  3. Bu ekran paylaşımı simgesine tıklayın.
  4. Telefonunuzda WhatsApp ile kayıt veya yayın yapmaya başladığınızı bildiren bir uyarı görüntülenecektir. Ayrıca, kullanıcı adları ve parolalar gibi ekrandaki tüm bilgilerin ekranınızı paylaştığınız kişi tarafından da görülebileceği konusunda sizi uyaracaktır.
  5. Ekran paylaşımına başlamak için Şimdi başlat düğmesine tıklayın.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   WhatsApp'ta Yıldızlı Mesajlar Nasıl Bulunur?
WhatsApp'ta Ekran Paylaşmak
WhatsApp’ta Ekran Paylaşmak

Ekran paylaşımına başladığınızda, telefonunuzun ana ekranına dönmek ve başka bir uygulama başlatmak için telefonunuzun alt kısmından yukarı kaydırabilirsiniz. Etkin aramaya geri dönmeniz gerektiğinde, WhatsApp ana ekranınızdan, uygulama başlatıcısından veya bildirim gölgesindeki etkin arama bildiriminden başlatın.

Masaüstü kullanıcıları ekran paylaşımı yaparken, Android ve iOS kullanıcıları, telefonlarında otomatik döndürme özelliğinin açık olduğunu varsayarak, paylaşılan içeriği daha iyi görebilmek için telefonlarını yatay yöne çevirebilirler. Belirtildiği gibi, ekranınızda size görünen her şey ekranınızı paylaştığınız kişiye de görünür hale gelecektir. Bu nedenle, hassas bilgileri yanlışlıkla ifşa etmek istemediğiniz için bu özelliği kullanırken dikkatli olun.

WhatsApp’ta Ekranınızı Paylaşmayı Nasıl Durdurabilirsiniz?

WhatsApp’ta bir ekran paylaşımını durdurmak çok kolaydır. Ekran paylaşımının aktif olduğu aramada, ekranınızı paylaşmayı durdurmak için Paylaşımı durdur düğmesine tıklayın.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku