Facebook Sayfanıza Bir Gönderi Nasıl Sabitlenir?

0 229

Doğrudan cihazınızda gerçek zamanlı güncellemeleri alın, şimdi abone olun.

Ekstra dikkat gerektiren önemli bir mesajınız, duyurunuz veya gönderiniz mi var? Facebook sayfanızda, bir gönderi sayfanızın zaman akışının en üstüne sabitleyebilirsiniz. Bu, siz Facebook sayfanızı yeni içeriklerle güncellemeye devam ederken önemli gönderinizin kaybolmayacağı anlamına gelir. İşte nasıl yapılacağı:

  1. Facebook sayfanıza gidin ve en üste sabitlemek istediğiniz gönderiyi bulun.
  2. Gönderinin sağ üst köşesindeki üç noktayı seçin.
  3. Açılır menüden ‘Sayfanın en üstüne sabitle’ seçeneğini seçin.

Bunu telefonunuzdan da aynı şekilde yapabilirsiniz. Bir gönderi sabitlendiğinde, sayfanın zaman akışının en üstünde görünür ve üzerinde ‘PINNED POST’ (Sabitlenmiş Gönderi) yazısı yer alır.

Facebook Sayfanıza Gönderi Nasıl Sabitlenir?
Facebook Sayfanıza Gönderi Nasıl Sabitlenir?

Markalar Sabitlenmiş Gönderileri Nasıl Kullanıyor?

İğnelemeyi seçtiğiniz gönderi türü büyük ölçüde ne tür bir işletme olduğunuza ve o sırada işletmenizde neler olup bittiğine bağlı olacaktır. Örneğin, bir moda evi en son koleksiyonunu sabitleyebilirken, küçük bir fiziksel mağaza için açılış saatleri veya geçici kapanışlar daha pratik olabilir. Markaların Facebook’ta sabitlenmiş gönderileri nasıl kullandıklarına ve benzer gönderileri sosyal medya pazarlama stratejinize nasıl uygulayabileceğinize bir göz atalım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   macOS Sürümü Nasıl Öğrenilir?

Duyurular

Önemli duyuruları, geçerli oldukları sürece Facebook sayfanızın üst kısmına sabitlemek iyi bir fikirdir. Bu, bilgilerin kolayca erişilebilir olmasını sağlar ve aynı içeriği yeniden yayınlama ihtiyacını ortadan kaldırır. Hizmetleriniz, geçici kapanışlar, açılış saatleri, alerjiler, politikalar, yeni sürümler vb. hakkındaki bilgilerin sabitlenmesi mantıklıdır.

Hedef Kitlenize Daha Fazla Değer Sağlayın

Bir gönderi özellikle iyi performans gösteriyorsa ve kitleniz bu gönderide çok fazla değer buluyorsa, gönderiyi sabitleyerek daha fazla etkileşimi teşvik edin. Bu, insanların gönderiyi bulmasını ve paylaşmasını kolaylaştırır ve iyi performans gösteren gönderiyi sayfanıza gelen potansiyel yeni gözlerin önüne çıkarır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku